maandag 30 mei 2011

Baboesjka/ Matroesjka speldenkussen DIY

Baboesjka speldenkussen DIY
                                      
Mevrouw pipowagen heeft een zwak voor rommelmarkten en kringloopwinkels...Het heerlijke gevoel als je een prachtige "schat" vind tussen al die rommel is onbeschrijfelijk lekker :-)


Zo heb ik al vele oude baboesjka poppen weten te redden
:-) Poppen die zonder pardon zijn afgedankt vanwege wat krassen of schade of waar men gewoon op uitgekeken was.


Zonde om er niets mee te doen dus ...
Ik kocht een piepschuim balletje bij de Xenos die precies in de baboesjka pop past, zocht wat fleurige rekbare stof, deed het zo strak mogelijk om het balletje, bond het aan de onderkant dicht met een elastiekje, duwde het terug in de baoesjka pop, spelden erin en klaar is je unieke speldenkussen!

NB.Zorg dat je het juiste formaat piepschuim bal hebt zodat de "bolling" goed boven de rand uitsteekt en de bovenkant van de houten baboesjka pop er ook goed oppast om te sluiten. Zo is het speldenkussen goed af te sluiten en makkelijk overal mee naar toe te nemen.  

5 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf idee!!! Dat ga ik deze week ook eens doen, echt heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las bij Ing-things je reactie, heel lief, super. Zo kwam ik op je blog terecht. Wat maak je mooie dingen en wat een super pipo-wagen! Zelf ben ik niet zo actief maar ik geniet wel mee van de maaksels van een vriending van mij. We staan sinds kort ook op markten. Dat vind ik wel erg leuk om te doen en ik ben dan ook plaatsvervangend trots op de spuillen die we verkopen.
  Ik ga je volgen! groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een simpel maar leuk idee. Dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie !
Ik stel je berichtje enorm op prijs:-)