vrijdag 8 april 2011

Wat kan een mens gelukkig maken?


SWAP van Corine

Nou dit !
Het heeft mij en mijn kids in ieder geval errug blij gemaakt! Mijn mooiste SWAP tot nu toe...Zo blij als een klein kind was ( ben) ik!
Dit pakketje kreeg ik van Corine. Ik was op slag verliefd op het eekhoorntje die ik had gezien op haar site en bij een SWAP gaf ik aan dat ik die wel heel erg leuk vond ;-) Onze hond Tjibbe ( een engelse bull terrier ) is vorig jaar op 2 jarige leeftijd helaas overleden en mijn oudste dochter mist hem nog iedere dag.( vannacht heeft ze heerlijk geslapen met dit gehaakte hondje naast haar hoofdkussen:-)
Ik had dit gehaakte hondje gezien op internet en voorzichtig Corine getipt. Toen ik het pakketje opende schoten de tranen in mijn ogen...spijker op de kop geslagen! Het hondje , de eekhoorn en....een prachtig popje ! Mijn popje van het logo. Het popje staat eigenlijk voor mij, als gezin hebben we wat met eekhoorns ( dus die staat op mijn hoofd) en zelf ben ik gek op hertjes ( ik spaar ze)...dus die ligt in mijn armen. Ik heb haar Mevrouw Pipowagen aan Zee genoemd :-)
Gehaakte pipowagen aan zee logo
 Corine meteen voorzichtig gevraagd of ze nog "zin" had om het hertje welke in de armen ligt te haken....want dan is het logo compleet.
Gelukkig wilde ze dat wel :-) en nu maak ik weer iets voor haar Roodkapje verzameling.
Super SWAP Corine
Maar er zat nog meer in de swap ...een prachtige hertjes kaart, een uilenspiegel, gehaakte mini cupcake, 2 buttons en een heel schattig blikje met heerlijk paas chocolaatjes....
Mijn geluk kan niet op :-)

5 opmerkingen:

 1. Ik weet wel waarmee je "meisjes" van 36 blij kunt maken, nml hetzelfde waar "meisjes" van 46 blij van worden ;-)
  Geniet van je swap en maak me "gek" met iets voor m'n Roodkapje verzameling :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk wat corine maakt !! en wat fijn dat 'meisjes' nog altijd blij kunnen worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. T leukste wat er is; andere "mensjes" gelukkig maken groot of klein, jongens of meisjes, t maakt niet uit, als ze maar gelukkig zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat kan zij mooie dingen maken zeg!! geweldig om te zien. Ik zou willen dat ik dat kon, maar helaas ;-)
  Kan mij voorstellen dat je er heel blij mee bent!! geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie !
Ik stel je berichtje enorm op prijs:-)