zaterdag 5 maart 2011

SWAP fotootjes ...Homemade by Nancy

Iedere SWAP hoopte ik ook eens Nancy als SWAP partner te krijgen want ik vind dat ze ontzettend leuke dingen maakt en een leuk blog heeft .

Maar mijn ongeduld hield het niet meer ;-) en dus stelde ik Nancy een prive swapje voor.
Voor elkaar een doosje vullen met circa 7 items , allen handgemaakt en eventueel aangevuld met iets passends gekocht in de winkel.

Afgelopen woensdagmiddag had ik me voorgenomen de laatste dingen af te maken van mijn items voor haar en me nergens door laten af te leiden maar ...toen ging de bel.

Daar stond de postbezorger al met het doosje van Nancy. Tjaa....goede reden om even een break te nemen en uit te pakken.

Ingepakt al een feestje om naar te kijken
Maar uitgepakt ook !
SWAP Homemade by Nancy
Wat zat er allemaal in: Een heel lief gehaakt cookie portemonneetje, een schattig gehaakt klein koffiekopje cappucino, een uilen-etuitje met uilenspiegel en uilenknoop, grote roodkapje knoop,Kawaii stickers, Cupcake briefpapierset , notitieboekje, buttons en mijn favoriet tesamen met het gehaakte koffiekopje een heeeeeeeel lief stoffen envelopje met 2 haarspeldjes....

Ik moet haar ff vragen om het patroontje vragen want die is echt superleuk!
Mijn Swap is met de post vertrokken en komt morgen hopelijk aan.

4 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk allemaal! Nu maar nancy haar blog in de gaten houden voor jouw pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, even gauw, ben net thuis, WOW!!!!!!!!! Morgen komt het op mijn blog!!! Super!!! Zo leuk!!! Helemaal geweldig!!! Echt, alles is zo leuk!!! dank je wel!!!!! 100.000 hartjes ;-) SUPER!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Claudia,
  ik zag op de blog van Nancy een post over jullie swap en was gelijk nieuwschierig. Wat een schitterende zeepjes maak je. En dan je atelier.....zucht....echt geweldig!
  Ik wens je een hele fijne zondag verder,
  lieve groet van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke swaps hebben jullie elkaar gegeven!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie !
Ik stel je berichtje enorm op prijs:-)