maandag 22 april 2013

Chocolade recyclen....Hmmmm! Chocorotsjes

Recycle je chocolade tot chocorotsjes!
Wil je weten wat we hier deden met de overgebleven paaseitjes en paashaasjes?
We maakten er chocorotsjes van.

Supersimpel & heerlijk!

Het recept:
* verzamel je chocolade en smelt deze
au bain Marie
* schep er Coco pops ontbijtgranen door
(zoveel dat ze nog bedekt worden met de gesmolten chocolade)
* schep met 2 lepels bolletjes op bakpapier
en laat de rotsjes opstijven in de koelkast
*serveren in een cupcake papiertje

EET SMAKELIJK!

Natuurlijk ook te maken met repen maar
een prima idee om van "feestdagen chocolade"
af te komen ;-)

7 opmerkingen:

  1. Super leuk en ook heerlijk maar wij houden echt nooit chocolade over ... het zou dan van gewoon gekochte repen moet hier ....

    Groetssssssss Gerd@

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja maar ik heb geen overgebleven paaseitjes! Ik eet ze altijd op, mjam mjam!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We slaan altijd iets teveel in hier :-)
    Maar ook goed te doen met repen chocolade hoor !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk idee! Hier ook bijna geen overschot...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. met chocopops, ik ga het proberen. Ik maakte ze vaak met cornflakes en rozijnen vroeger. altijd lekker! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een goed idee! Sowieso om het om te smelten, heb hier nog allemaal ijsvormpjes van ikea liggen om bonbons mee te maken maar het is er nog niet van gekomen, dit is een goede aanzet! Leuk dat jullie in het buitenboek staan trouwens! Ik heb hem niet gekocht omdat ik nog niet door het winterboek heen ben, maar de verleiding is groot!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie !
Ik stel je berichtje enorm op prijs:-)