Recycle je chocolade tot chocorotsjes! Wil je weten wat we hier deden met de overgebleven paaseitjes en paashaasjes? We maakten er chocorotsjes van.
Supersimpel & heerlijk!
Het recept: * verzamel je chocolade en smelt deze au bain Marie * schep er Coco pops ontbijtgranen door (zoveel dat ze nog bedekt worden met de gesmolten chocolade) * schep met 2 lepels bolletjes op bakpapier en laat de rotsjes opstijven in de koelkast *serveren in een cupcake papiertje
EET SMAKELIJK!
Natuurlijk ook te maken met repen maar een prima idee om van "feestdagen chocolade" af te komen ;-) |
Mjammie :)
BeantwoordenVerwijderenGroetjes,
Rosalie
Super leuk en ook heerlijk maar wij houden echt nooit chocolade over ... het zou dan van gewoon gekochte repen moet hier ....
BeantwoordenVerwijderenGroetssssssss Gerd@
ja maar ik heb geen overgebleven paaseitjes! Ik eet ze altijd op, mjam mjam!
BeantwoordenVerwijderenWe slaan altijd iets teveel in hier :-)
BeantwoordenVerwijderenMaar ook goed te doen met repen chocolade hoor !
Leuk idee! Hier ook bijna geen overschot...
BeantwoordenVerwijderenmet chocopops, ik ga het proberen. Ik maakte ze vaak met cornflakes en rozijnen vroeger. altijd lekker! Liefs MiM
BeantwoordenVerwijderenWat een goed idee! Sowieso om het om te smelten, heb hier nog allemaal ijsvormpjes van ikea liggen om bonbons mee te maken maar het is er nog niet van gekomen, dit is een goede aanzet! Leuk dat jullie in het buitenboek staan trouwens! Ik heb hem niet gekocht omdat ik nog niet door het winterboek heen ben, maar de verleiding is groot!
BeantwoordenVerwijderen